Doprava zdarma nad 1.000 Kč 🚚
blog

7 důvodů, proč je Love Note tím nejlepším vánočním dárkem

November 30, 2023

Hledáte ten ideální vánoční dárek? Jste na správném místě, protože nenajdete kreativnější a srdečnější vánoční překvapení než Love Note!

...ale abychom nemluvili jen do vzduchu, sesbírali jsme pro vás 7 důvodů, proč je Love Note tím nejunikátnějším Vánočním dárkem. Na základě zpětné vazby od více než 50 000 spokojených zákazníků.

Chcete letos k Vánocům darovat opravdu výjimečný dárek, něco, co obdarovaný druhý den v obchoďáku jistě neuvidí, je pouze váš, jedinečný a neopakovatelný? Představujeme Love Note! Nejen pro páry!

Love Note je váš příběh, přizpůsobitelná brožura, kterou si můžete bleskově vytvořit v našem editoru. Stačí vybrat postavy, pojmenovat je a může se začít přizpůsobování, během něhož si můžete vybrat z více než 150 ilustrovaných stran a 55 cover verzí! Zbývá jen jedna otázka: jak přesně dokážete převyprávět příběhy?

Chtěli byste své lásce, nejlepšímu příteli, rodičům nebo sourozenci říci, proč jsou pro vás tak důležití? S Love Note® to můžete udělat jednoduchým, kreativním a zábavným způsobem! Přizpůsobujte, kolik jen chcete!

ZAČNĚTE ÚPRAVU

1️⃣ Přizpůsobení Love Note

Během tvorby knihy můžete svým postavám přizpůsobit věk, účes, ochlupení na tváři a doplňky. Celkově existuje více než 1500 kombinací postav, takže každé duo může být vidět na stránkách své vlastní knihy.

2️⃣ Velké otázky a oznámení

Love Note není jen nezapomenutelným dárkem, ale může být také součástí nezapomenutelného momentu! Naši zákazníci již tuto knihu využili mnoha kreativními způsoby: například navrhli nebo oznámili požehnání dítěte prarodičům. Buďte kreativní a požádejte svého nejlepšího přítele, aby byl vaším svědkem, nebo svého partnera, abyste se s Love Note spolu nastěhovali! Možnosti jsou omezeny jen vaší fantazií!

3️⃣Love Note je opravdu Vánoční dárek od srdce.

Základní texty na stránkách můžete dokonce přepsat do vlastních jedinečných textů a odkazů, takže vámi vytvořený Love Note bude vytištěn přesně podle vašich představ. Trochu láskyplné pozornosti může učinit letošní Vánoce ještě krásnějšími!

4️⃣ Varianty obalu Love Note

Vybrat si ten správný není jednoduché, protože si můžete vybrat z 55+ obalů. Pokud změníte text na obalu, můžete svůj dárek učinit ještě osobnějším. Každá kniha je vytištěna jednotlivě, v jednorázovém vydání, na exkluzivním papíře prémiové kvality. A co víc, dokonce si můžete vybrat, jestli chcete knihu v tvrdé nebo měkké vazbě!

5️⃣ Stránky a příběhy Love Note

Náš umělec pracoval stovky hodin, aby vytvořil více než 150 ručně kreslených scén. Ponořte se do víru nádherných scén, připomeňte si společné vzpomínky a zážitky a oddejte se nostalgii!

6️⃣ Nemusíte si dělat starosti ani s balením

Věděli jste, že Love Note si můžete objednat i v dárkovém balení? U příležitosti Vánoc si můžete vybrat ze 3 různých vánočních dárkových balíčků!

7️⃣ Love Note myslí na všechny

Ať už jste heterosexuální pár nebo pár stejného pohlaví, přátelé, sourozenci nebo rodinní příslušníci, na stránkách Love Note se najde každý! Všechny naše postavy a příběhy jsou navrženy tak, aby byly snadno kombinovatelné a inkluzivní.

VYTVÁRÁM LOVE NOTE!