Doprava zdarma nad 1.000 Kč 🚚
blog

10 tipů, jak učinit jakýkoli dárek jedinečným

November 19, 2023

Blíží se speciální příležitost, při které plánujete překvapit milovanou osobu něčím opravdu jedinečným? Pokud už máte v rukávu několik nápadů, ale pořád máte pocit, že překvapení není dostatečně personalizované, pak je tento článek určen právě vám!

Mnohokrát není obtížné darovat dárek, protože není dostatek času nebo nápad není dostatečně dobrý. Někdy jde jen o to, že překvapení, které jste původně plánovali, se vám nezdá dostatečně osobní nebo jedinečné. V našem článku vám nabízíme 10 kreativních tipů, které vám pomohou učinit každé překvapení skutečně srdečným. Podívejme se na tyto tipy!

1️⃣ Společné vzpomínky

Vzpomeňte si na společné zážitky a využijte je jako inspiraci! Každý rád vidí své oblíbené vzpomínky na papíře.

2️⃣ Nejlepší vlastnosti obdarovaného

Co máte na majiteli budoucího dárku nejradši? Vyzvedněte jejich dobré vlastnosti a hodnoty, protože každý občas potřebuje trochu pochvaly!

3️⃣ Společně prožitá dobrodružství

Do osobního překvapení zahrňte i vaše společná dobrodružství a výlety!

4️⃣ Zaznamenání milníku na papír

Chcete sdělit něco velkého? Nebo se chcete zeptat důležitou otázku? Použijte produkty SPARKL, kreativnější a nečekanější způsob nenajdete!😉

5️⃣ Plány do budoucnosti

Co nás čeká v budoucnosti? Dárkem ukažte, jaké máte plány, jaká dobrodružství, zážitky, životní události chcete s obdarovaným zažít!

6️⃣ Interaktivní dárek

Přidejte k překvapení interaktivní prvky, například kupony, které lze vyměnit za různé laskavosti!

7️⃣ Jedinečnost

Dejte se na papír! Nemůžete nic pokazit tím, pokud se na překvapení objeví vaše fotografie nebo postavy, které se na vás velmi podobají.

8️⃣ Samotný produkt

Někdy jste si jisti, kterou fotografii nebo moudrost byste chtěli vidět znovu ve fyzické podobě jako dárek. V tomto případě se odchylte od běžných šablonových hrníčků a přívěsků na klíče. Vyberte si výrobek, který představuje předmět vtipu!

9️⃣ Skutečné překvapení

Dárek zabalte tak, abyste obdarovaného překvapili. Předstírejte, že je to jen obyčejné překvapení, takže příjemce bude potěšen, když uvidí personalizované, skutečně kreativní překvapení.

🔟 Tajný odkaz

Bez ohledu na to, jak dobře se vám podaří dárek personalizovat, zážitek je vždy srdečnější díky malému odkazu, který můžete přibalit spolu s překvapením.

S pomocí našich 10 tipů bude realizace jedinečného dárku zaručena. A obdarovaný bude z kreativního překvapení určitě nadšený! Pssst... známe i opravdu srdečné dárky, při kterých můžete popustit uzdu své kreativitě a využít všech 10 tipů! Klikněte a objevte jedinečné produkty SPARKL!

Více o dárcích SPARKL!